Gästbok

Välkommen till vår gästbok! Här kan du skriva vad du tycker om våra keramikfigurer, hur du första gången kom i kontakt med dem, hur gamla dina äldsta figurer är, vad de betyder för just dig m.m.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 

Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas gästboken när vi har granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
51 inlägg.
Ingrid skrev den 19 december, 2004:
Hej. Har köpt samma tomte två år i rad.Milleniumtomten har jag köpt.När kom nästa tomte? Har jag någon möjlighet att få byta denna efter jul mot dom nya tomteparet far och mor.Hälsningar Ingrid
Britt skrev den 11 december, 2004:
En god vän till mej har sen måmga år köpt era tomtar till barn och barnbarn och vänner i Usa. Jag hat sen 3 år tillbaka köpt tomtar till mina barn och barnbarn i julklapp och tänker i år även skicka till USA. Dom är mycket omtyckta och jag tycker även er hemsida är mycket klar och tydlig. I år skall jag även köpa lucian med följe i Nordstan. Hälsningar Britt
Maj-Britt skrev den 6 december, 2004:
Efter min mammas bortgång sökte man nog mer än någonsin det som var barnminnen och det som man visste att hon tyckte Tomtefamiljen binder samman dessa bitar så fort jag tittar på dem så tänker jag på min mamma och blir vam i hjärtat för hon finns med fast på ett annat vis.
Ewa skrev den 3 december, 2004:
Hej! Hela min familj har älskat tomtefamiljen i tre generationer.Min mor köpte de förstajullarna på Artrium i Göteborg på 60-talet. Sedan dess har de haft hedersplats på jul. Nu undrar jag fanns det tre grisar med i kollektionen?Vi har nämligen dem och de ser ut att tillhöra tomtefamiljen? Hälsningar Ewa med familj"
Margareta skrev den 2 april, 2004:
Fick min första tomtepojke(sittande) 1952 tror jag.Våra 4 barn har de flesta medlemmarna i tomtefamiljen.Den finaste figuren är för mig farmorsom jag fick när ett av våra barn föddes.Den gläder mig varje dag.MVH!Margareta
joel skrev den 25 mars, 2004:
hejhej morfar!
Johanna skrev den 6 januari, 2004:
Min mamma samlade på eran tomtefamilj när jag var liten och jag tyckte det var så otroligt fint när hon varje jul byggde upp denna lilla by med tomte familjen. Nu några år senare är nu 23 år och älskar dessa samlar för fullt på dem var jag än ser dem måste jag köpa farligt nu när jag ser hur många andra familjer ni har som är så fina. Fortsätt jobba ni gör ett otroligt jobb och gör det så fint i våra hem. Tack!! Det som är synd är att ni inte har någon katalog med alla serier hade varit så kul att både läsa om dom och titta på alla ni tillverkar.
Mikaela och Jenna skrev den 31 december, 2003:
Hej morfar och mormor Ula. hemsidan var frame så jag tänkte det var kul att skriva lite från Mikaela och Jenna:)
Britt skrev den 26 december, 2003:
Jag såg era tomtar första gången hos en god vän för ung. 20 år sen. Har sedan köpt till mina barn och barnbarn i Göteborg på julmarknaden, det är mycket uppskattade julklappar. I år skickas två tomtar till USA.
Pernilla skrev den 5 oktober, 2003:
Hej mamma och Bengt!
Sitter just nu på akuten och jobbar och visade mina arbetskompisar våran hemsida de tyckte våra figurer var jættefina! Ha det riktigt bra!
Kramar Pernilla
Jessica skrev den 15 september, 2003:
Vilken fin hemsida ni har. Keramikfigurerna var också jätte fina.

Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök. Mer info

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng